Απίστευτο: Εσπασε το μόριό του την ώρα που έκανε σεξ -«Ακουσα ένα κρακ…» [εικόνες]

Οδυνηρό ήταν το σεξ με την φίλη του για έναν ζωγράφο καθώς έσπασε το μόριό του.

Ο λόγος για τον Σον Μάρσντεν, ετών 48, ο οποίος την ώρα που έκανε σεξ με την 36χρονη φίλη του, Λουίζ Γκρέι, άκουσε ένα κρακ. Λίγο αργότερα διαπίστωσε ότι είχε σπάσει το μόριό του.

Το ζευγάρι που μπήκε σε περιπέτειες.

Το ζευγάρι που μπήκε σε περιπέτειες.

Ο Μάρσντεν κουλουριάστηκε από τον πόνο στο κρεβάτι. Το μόριό του, προς έκπληξή του, άρχισε να πρήζεται, μέχρι που έφθασε, σύμφωνα με την περιγραφή του, να μοιάζει με μπουκάλι κρασιού.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να φτιάξουν οι γιατροί το σπασμένο του μόριο αλλά και την σκισμένη του ουρήθρα.

Μετά από μια νύχτα στο νοσοκομείο ο Μάρσντεν επέστρεψε σπίτι του, ανίκανος ακόμη και να περπατήσει, υποφέροντας από φριχτούς πόνους.

Οι γιατροί είχαν συστήσει στο ζευγάρι να μην έρθει σε επαφή πριν περάσει ένας μήνας.

Ακολούθησε αγωγή με βαριά παυσίπονα ενώ χρησιμοποιούσε καθετήρα. Το μόριό του ήταν τυλιγμένο με επιδέσμους και τοποθετήθηκε και μια ράβδος κατά μήκος, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποκατάσταση των μυών.

Το ζευγάρι, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, είχε έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, ερχόταν σε επαφή καθημερινά και ο Μάρσντεν, μετά το ατύχημα, πίστευε ότι δεν θα τα κατάφερνε ξανά. Μια σκέψη που του προκαλούσε ναυτία.

Η φίλη του αισθανόταν ένοχη ότι εκείνη προκάλεσε στον καλό της όλο αυτό το κακό. Τελικά τα πράγματα έφτιαξαν, το μόριο του Μάρστεν δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και το ζευγάρι όπως ισχυρίζεται έχει ήδη κάνει σεξ δύο φορές. Ο Μάρστεν υπόσχεται ότι από εδώ και πέρα θα είναι πιο προσεκτικός ενώ η μόνη του ανησυχία τώρα είναι μήπως όλο αυτό το ατύχημα έχει επηρεάσει τη γονιμότητά του.

Ο Μάρσντεν με τον σκύλο του.

Ο Μάρσντεν με τον σκύλο του.