(Βίντεο)-Απειλές Πολάκη: Σας έχω, όλους – Θα απολογηθώ σε σας για τα δύο νεκρά παιδιά στη Λαμία;

Καμία απάντηση και ύβρεις! Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια του Παύλου Πολάκη, αυτού του είδους το σόου έκανε για ακόμα μία φορά.

Μάταια οι δημοσιογράφοι τον κυνηγούσαν για να πάρουν μία απάντηση για διάφορα θέματα που αφορούν το υπουργείο Υγείας και το αντικείμενό του. Ο κ. Πολάκης φώναζε: «Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!». Με αυτή την απάντηση ξέφευγε και δεν απαντούσε ούτε για τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας με τα 4 πλαστά πτυχία ούτε για τα δύο αγγελούδια -τον 9χρονο και τη 13χρονη- που πέθαναν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ειδικά για τα δύο παιδάκια, ο τρόπος που επέλεξε ο Παύλος Πολάκης να αντιμετωπίσει το θέμα και τη δημοσιογράφο που του έθετε ερωτήματα προκαλεί αν μη τι άλλο θλίψη: «Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;»

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραλήρημα, αν δεν επρόκειτο για καθαρό μπούλινγκ από τον Παύλο Πολάκη προς τους δημοσιογράφους με στόχο να κρυφτεί και να μη δώσει απαντήσεις!

Στο ίδιο βίντεο θα δείτε (αν αντέξετε μέχρι τέλους) τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αποκαλεί τσόλια τον Μιχάλη Γιαννάκο της ΠΟΕΔΗΝ και όσους είναι μαζί του και να καταλήγει προς τους δημοσιογράφους: «Ολοι σας και μόνος μου. Σας έχω!».

Για κάποιους πρόκειται για εξωτερίκευση της συμπεριφοράς που έδειξε με έναν παρόμοιο τρόπο ο Παύλος Πολάκης και τον Ιούλιο του 2018, μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους 100 νεκρούς στο Μάτι. Τότε είχε προσφύγει σε αναλήθειες ισχυριζόμενος ότι τα μεσάνυχτα της 23ης Ιουλίου ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη που μετείχαν στην κυβερνητική σύσκεψη παρωδία στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής δεν ήξεραν για νεκρούς, αν και διαπιστώθηκε επισήμως ότι είχαν ενημερωθεί για νεκρούς ήδη από τις 19:51 της 23ης Ιουλίου.

Το δραματικό καλοκαίρι του 2018, κινούμενος προφανώς με πυξίδα την παλαιοκομμουνιστική λογική ότι μερικές εκατοντάδων νεκρών δεν μπορούν να σταματήσουν τη ροή της… ιστορίας, είχε πει (σε συνέντευξή του στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) ότι οι νεκροί στο Μάτι θολώνουν την εικόνα του κρατικού μηχανισμού, που -κατά την άποψη του Παύλου Πολάκη- λειτούργησε… άψογα. Αφού ο κ. Πολάκης αντιμετώπισε με τέτοιο κυνισμό τον θάνατο 100 αθώων ανθρώπων, προφανώς και δεν θα διστάσει μπροστά σε δύο αγγελούδια που έφυγαν άδικα από τη ζωή λόγω ιατρικών λαθών, πόσο μάλλον σε ένα… πταίσμα ενός εκ των εκλεκτών του, διοικητή κρατικού νοσοκομείου επί ΣΥΡΙΖΑ επειδή πιάστηκε με 4 πλαστά πτυχία…