Θέλει 32 βαθμούς για να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

Το πρωτάθλημα βρίσκεται σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς έρχονται τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος όπου θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό των φετινό τίτλο. Ο ΠΑΟΚ έχει αποσπαστεί από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακός 8 βαθμούς εδώ και αρκετές αγωνιστικές και μέχρι στιγμής δείχνει και με το ποδόσφαιρο που παίζει πως είναι ικανός να διατηρήσει αυτή την διαφορά, μέχρι να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Το τί θα κάνει σ’ αυτά τα παιχνίδια θα το δούμε τις επόμενες ημέρες πιο αναλυτικά.

Οι δύο μονομάχοι του φετινού τίτλου έχουν πάρει χαρτί και μολύβι και αναλύουν μια προς μια τις αγωνιστικές. Από ποια παιχνίδια θα φύγουν με το απόλυτο των τριών βαθμών και σε ποιά υπάρχει η πιθανότητα να στραβοπατήσουν και να χάσουν έδαφος. Στο Δικέφαλο έχουν ξεκινήσει την πρόσθεση αρχικά από το φετινό τους κάστρο που λέγεται Τούμπα. Μέχρι στιγμής μετράει 9 νίκες σε 9 παιχνίδια και στα έξι ματς που απομένουν θα πρέπει να συγκεντρώσει 18 βαθμούς. Αν προσθέσουμε το 47 με το 18 μας κάνει 65. Ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός για να δώσει το πρωτάθλημα χρειάζονται διπλά και στα εκτός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ που έχει μόλις μια ισοπαλία με τον Ατρόμητο και επτά νίκες σε 8 αναμετρήσεις, θα δώσει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος άλλες επτά παιχνίδια. Απ’ αυτά λέμε ότι θα χάσει δύο. Οι βαθμοί που θα πρέπει να συγκεντρώσει θα είναι 15, κερδίζοντας πέντε παιχνίδια. Αν στο 65 προσθέσουμε και το 15 το τελικό αποτέλεσμα είναι 80. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κάνει το απόλυτο από εδώ και στο εξής: 13Χ3=39, συν τους 39 βαθμούς που έχει σήμερα μας κάνουν 78.

ΠΑΟΚ: 47 βαθμοί

15η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα (εντός- εξ αναβολής αναμέτρηση)
19η αγωνιστική: ΑΕΚ (εκτός)
20η αγωνιστική: Ολυμπιακός (εντός)
21η αγωνιστική: Απόλλων Σμύρνης (εκτός)
22η αγωνιστική: Άρης (εντός)
23η αγωνιστική: Παναθηναϊκός (εκτός)
24η αγωνιστική: Ατρόμητος (εντός)
25η αγωνιστική: Παναιτωλικός (εκτός)
26η αγωνιστική Ξάνθη (εκτός)
27η αγωνιστική Λαμία (εντός)

28η αγωνιστική: Λάρισα (εκτός)
29η αγωνιστική: Λεβαδειακός (εντός)
30η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννενα (εκτός)

Ολυμπιακός: 39 βαθμοί

15η: αγωνιστική: Λάρισα (εντός- εξ αναβολής αναμέτρηση)
19η αγωνιστική: Πανιώνιος (εντός)
20η αγωνιστική: ΠΑΟΚ (εκτός)
21η αγωνιστική: ΑΕΚ (εντός)
22η αγωνιστική: ΟΦΗ (εντός)
23η αγωνιστική: Απόλλων Σμύρνης (εκτός)
24η αγωνιστική: Άρης (εντός)
25η αγωνιστική: Παναθηναϊκός (εκτός)
26η αγωνιστική Ατρόμητος (εντός)
27η αγωνιστική: Παναιτωλικός (εκτός)
28η αγωνιστική: Ξάνθη (εντός)
29η αγωνιστική: Λαμία (εκτός)
30η αγωνιστική: Λάρισα (εκτός)