Ρόδος : Ο 19χρονος αρνείται το βιασμό, καταγγέλλει τον συγκρατούμενό του

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής και φερόμενος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, καρφώνει τον Έλληνα συγκατηγορούμενό του, λέγοντας ότι υπάρχει σχέδιο για να του φορτώσουν τα πάντα στο έγκλημα της φοιτήτριας.

Όπως μετέδωσε to STAR, οι αποκαλύψεις έγιναν στην απολογία του 19χρονου, για τον βιασμό της κοπέλας με ειδικές ανάγκες. Και αυτή η απολογία έκρυβε εκπλήξεις, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο 19χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα της Ρόδου,  υποστήριξε ότι τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης, αναζητούσε τον Ροδίτη για να τον πείσει να παραδοθούν.

«Βγήκαμε με τον Τ… που είναι φίλος του Έλληνα και πήγαμε για σουβλάκια. Του είπα να τον πάρει τηλέφωνο γιατί τον έψαχνα. Δεν είχα το τηλέφωνό του και δεν το θυμόμουν. Ήθελα να  τον πείσω να πάμε στην αστυνομία για την Ελένη. Εκείνος τον πήρε αλλά δεν απαντούσε. Στη συνέχεια πήγαμε βόλτα».

Εξιστορεί τι έγινε με τον ρομά και την 19χρονη κοπέλα. Υποστηρίζει ότι έκανε μόνο τη μεταφορά στο Ενυδρείο και ότι δεν πείραξε την κοπέλα. Και καταλήγει:

«Αρνούμαι τον βιασμό της κοπέλας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα λένε αυτά, ο ρομά και η κοπέλα. Πληρώνονται για να τα βγάζουν εις βάρος μου… Ξέρω ότι ο πατέρας του Έλληνα έχει χρήματα»,υποστηρίζει αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει σχέδιο να φανεί εκείνος ο ένοχος.