Πάτρα: Απώλεια του Παναγιώτη Κωστόπουλου -Δηλώσεις παραγόντων

Με την αναγγελία θανάτου του Παναγιώτη Κωστόπουλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος, υπήρξε προσωπικός φίλος και συναγωνιστής. Οικοδομήσαμε μια φιλική σχέση που στηρίχτηκε στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση. Ευαίσθητος και σεμνός, μας δίδαξε με την περιπέτεια που βίωσε.
Κυρίως όμως, με τη στάση του επέβαλε την καλλιέργεια μιας διαφορετικής κοινωνικής νοοτροπίας. Λάτρης της Παναχαϊκής, πραγματικός φίλος του ποδοσφαίρου, δίδαξε φίλαθλη συμπεριφορά.
Μαχητής, ως το τέλος και με ενεργό συμμετοχή στο κοινωνικό και αθλητικό γίγνεσθαι.
Υπηρέτησε τα πιστεύω του με σθένος και ψυχή.
Θέλω να εκφράσω τα βαθιά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Η είδηση της απώλειας του Παναγιώτη Κωστόπουλου, ενός εκ των πιο πιστών και αγνών φιλάθλων της Παναχαϊκής, μας γεμίζει όλους με θλίψη.
Ο Παναγιώτης έδωσε γενναία μάχη, για να κερδίσει το στοίχημα της ζωής και παρόλο που δεν τα κατάφερε , η προσπάθειά του πρέπει να αποτελέσει για όλους μας παράδειγμα.
Σημαντικό ρόλο σε αυτή του την προσπάθεια, έπαιξε η αγάπη του προς τον αθλητισμό και την ιστορική Παναχαϊκή, που τόσο λάτρεψε.
Εκφράζω στην οικογένειά του, τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Τάκης Πετρόπουλος
Πρόεδρος
Πολιτιστικού Οργανισμού
Δήμου Πατρέων

Πάτρα η δική μας πολη

Νίκος Τζανακος

 

Έφυγε από τη ζωή ενας αγωνιστής της ζωής, ένα παλληκαρι που η μοίρα τον χτύπησε σκληρά, αλλά με μια αστείρευτη δύναμη της ψυχής  και με πίστη, κατάφερε να ‘σηκωθεί’ ψηλά στη συνείδηση όλων μας. Αγάπησε την πόλη του την Πάτρα, όσο λίγοι και λάτρεψε την ‘Παναχαικη του’. Κατάφερε να γίνει σύμβολο και παράδειγμα, όχι μόνο για όσους αγωνιζόντουσαν  στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αλλά και για όσους “κιοτευαν” αντιμετωπίζοντας προσωπικά η οικογενειακά  προβλήματα.    Μαζί με όλους όσους γνώρισαν τον Παναγιωτη και το πάθος του για ζωή, προσθέτουμε και  εμεις τα μέλη της Δημοτικής ομάδας “Πάτρα η δική μας πόλη”, στην οποία ο Παναγιώτης συμμετείχε από την ίδρυση της, τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και στη μεγάλη οικογένεια της Παναχαικης. Καλό παράδεισο Παναγιώτη.