Ο Κάνιε Γουέστ προκαλεί… προβληματισμό στα social media με το νέο του κούρεμα

Τα μαλλιά του Αμερικανού ράπερ Κάνιε Γουέστ – όπως και οι πολιτικές του επιδιώξεις, η δραστηριότητα του στο Twitter και η συμπεριφορά του έναντι του Drake – είναι εξαιρετικά απρόβλεπτα.

Eχει κατά καιρούς υιοθετήσει το ξανθό bleach blonde, το ροζ baby pink, ενώ επίσης έχει βάψει τα μαλλιά του φωσφοριζέ κίτρινο.

Όμως την περασμένη Παρασκευή εμφανίστηκε με ένα από πιο δραματικά στυλ μαλλιών μέχρι τώρα.

Πηγαίνοντας στα γραφεία του στο Καλαμπάσας, στην Καλιφόρνια, ο Κάνιε Γουέστ έδειξε στον κόσμο ένα γεωμετρικό σχέδιο στα ξυρισμένα μαλλιά του.

Οι φωτογραφίες του ράπερ, δισκογραφικού παραγωγού, επιχειρηματία και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν (γνωστής από το τηλεοπτικό ριάλιτι “Keeping Up with the Kardashians” με θέμα τις ζωές των μελών της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ) άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να σημαίνει η νέα εμφάνιση του.

Τι ακριβώς είναι αυτό το σχέδιο; Είναι οι ραβδώσεις που έχουν οι τίγρεις ή οι ζέβρες. Πρόκειται για ωδή στον Μάικ Τάισον, στον Ντένις Ρόντμαν ή στον Tony the Tiger, το καρτούν που διαφημίζει δημητριακά;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα των χρηστών που μάλλον θα μείνουν αναπάντητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ