Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης: Χώρισαν οριστικά & αυτός είναι ο λόγος

Οριστικοί τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση της Νικολέττας Ράλλη και του Γιώργου Μαυρίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Κρικοριάν. Όπως είπε λοιπόν ο δημοσιογράφος το πρωί της Τρίτης στη Φωλιά των Κου Κου, το πρώην πλέον ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου δύο μήνες, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις. Μάλιστα, ο Μαυρίδης ταξίδεψε τις γιορτές στην Ιταλία χωρίς τη σύντροφό του, ενώ η Ράλλη αυτες τις μέρες βρίσκεται στην Ιορδανία.

 

https://www.instagram.com/p/BsJSlxJh9lm/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/BtLQLzXhLEy/?utm_source=ig_embed

Κύρια αιτία του χωρισμού φαίνεται πως είναι η απόσταση.

«Έλαχε ο κλήρος σε μένα να ανακοινώσω αυτή την είδηση. Η οποία λέει πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πλέον μαζί. Έχουν χωρίσει και αυτό είναι οριστικό. Οι πληροφορίες είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν χώρισαν τώρα, αλλά σχεδόν πλησιάζουμε τους δύο μήνες. Υπήρξε ένα χρονικό διάστημα που υπήρξε προσπάθεια επανασύνδεσης.

Ένας μεγάλος παράγοντας για τον χωρισμό ήταν η απόσταση. Εκείνη Αθήνα, εκείνος Θεσσαλονίκη», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κρικοριάν.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παραπάνω βίντεο.

 

 

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλατό του ΑΝΤ1, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης προσήλθε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη.