(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Οι Αστυνομικές Ενώσεις έκοψαν Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην Πάτρα η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Ν Αχαΐας, η Ένωση Αξ/κών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ και Πρώην Χωρ/κης Ν Αχαΐας, η Τ.Δ. Αχαΐας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ και Π.Υ. Ν/Δ . Ελλάδος, έκοψαν στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ, την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές, για το νέο έτος.

Παρευρέθησαν Ο Αντιπ/ρχης Δριβήλας Δημήτριος εκπρόσωπος Περιφερειαρχου, ο Δημοτικός σύμβουλος εκπρόσωπος δήμαρχου, η τέως Υφυπ. κ. Αναγνωστοπούλου, οι βουλευτές Κατσανιώτης Ανδρέας, Ρυζούλης Ανδρέας, Παπαθεοδώρου , αρκετοί πολιτευτές , ο Δημ. Σύμβουλος Τζανάκος Νικόλαος, Χριστόπουλος Κων/νος ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντης Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος κ Κοτρώνιας Νικόλαος, ο Αστυν Δ/ντης Τσούρας Βασίλειος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ Κατσιαμάκας Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ Γερακαράκος Γρηγόριος, ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Χριστακόπουλος Ευάγγελος, ο Επίτιμος Αντ/δρος της ΠΟΑΣΑ κ. Σανδραβέλης Ιωάννης, ο Προέδρος Συνταξιούχων Πυροσβεστών Πελ/νησου / Δυτ. Ελλάδος κ Λύρας Νικόλαος, ο πρόεδρος Αποστράτων Αγρινίου κ Τσούνης, ο πρόεδρος Αποστράτων Ναυπάκτου. κ Σμπούκης, εκπρόσωποι Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι Αποστράτων Στρατού και Αεροπορίας.

Ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Θεόκλητος εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών, ευλόγησε την πίτα και στην συνέχεια έκαναν χαιρετισμό οι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι:

– Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ Χριστακόπουλος Ευάγγελος για την καθοριστική του συμβολή στην αναγέννηση και κοινωνική αποδοχή της ΠΟΑΣΑ,

– ο Επίτιμος Αντ/δρος της Ομοσπονδίας μας, κ Σανδραβέλης Ιωάννης,

– Τους συναδέλφους, κ Παρασκευόπουλο Δημήτριο και κ Νακόπουλο Νικόλαο, οι οποίοι στο κάλεσμα της πατρίδος μας, κατά την Τουρκική εισβολή, πολέμησαν στην Κύπρο το 1974.

– τέλος βράβευσαν τον συνάδελφο και πρωτοπόρο συνδικαλιστή, κ Φώτη Ιωάννη

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις προσεχείς εκλογές του Συνδέσμου που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Φεβρουαρίου 2019 και από τις ώρες 10.00 έως 17.00, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.

Και τέλος ενημέρωσε τα μέλη για τον αποκριάτικο χορό του Συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί στο Κοσμικό κέντρο ΚΟΡΑΛΛΙ, την 3 Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Αξ/κών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος. κ Πλέσσιας Ανδρέας και αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στο έργο της Ένωσης.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ν Αχαΐας, Τσίτσικας Χαράλαμπος, αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους, βράβευσε παιδιά συναδέλφων που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Και τέλος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μητρόπουλος Νικόλαος και ευχήθηκε και αυτός στους παρευρισκόμενους.