(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Έκοψε την πίτα της η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών

Παρουσία της διοίκησης και του προσωπικού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η κοπή πίτας της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών, στη μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ένωσης.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΠΕΣ κ. Θανάσης Σωτηρόπουλος, απηύθυνε τις ευχές του στο διοικητικό συμβούλιο αλλά και στο προσωπικό, ενώ με τη σειρά του ο διευθυντής της ΠΕΣ κ. Μίλτος Σταυρόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους εργαζομένους όλων των τμημάτων, σημειώνοντας τη σπουδαία συμβολή του ανθρωπίνου δυναμικού στη δημιουργικότητα και την προκοπή της Ένωσης, καθώς η συνολική και μεθοδευμένη δουλειά φέρνουν και εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα που θα φανούν τις προσεχείς εβδομάδες και στον ισολογισμό της εταιρείας. “Με αυτόν τον τρόπο, η ΠΕΣ μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα και αποδοτικά το κοινωνικό της έργο, δίνοντας αυξημένο εισόδημα στους αγρότες-μέλη της, μιας και λόγω των καλών οικονομικών αποτελεσμάτων μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε για τη μαύρη σταφίδα και συμπληρωματική τιμή, σε ύψος που θα εκτιμηθεί σύντομα” κατέληξε ο κ. Σταυρόπουλος.

Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά, με εργαζομένους και προσκεκλημένους να απολαμβάνουν μια ευχάριστη βραδιά. Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, οι αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας κ.κ. Κωνσταντίνος Καρπέτας και Δημήτρης Δριβίλας, η υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας κ. Στράτος Βαρδάκης, η σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κα Γιώτα Γκρέμου κ.α..