(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Έκοψαν κοινή πίτα, η Κοινότητα Ακράτας και τοπικοί σύλλογοι και φορείς

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασαν οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινότητας Ακράτας, από κοινού με τους εξής 13 φορείς και συλλόγους της περιοχής:

Πολιτιστικός Σύλλογος “Αναγέννησις”, Φιλαρμονική Ακράτας, Φιλανθρωπικό Σωματείο “Ο Καλός Σαμαρείτης”, Σύλλογος Αιμοδοτών “Δεσμός”, Αθλητικός Όμιλος Ακράτας, Σύνδεσμος “Χελμός”, Ίδρυμα “Αρχιεπισκόπου Βαρθολομαίου Γεωργιάδη”, Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος, Κυνηγετικός Σύλλογος, Σύλλογος Φίλων Ίππων “Ο Πήγασος”, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ακράτας και ΤΟΕΒ Κούρκαφας.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αναγέννησις” Ακράτας το απόγευμα του Σαββάτου και μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας κ.κ. Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και Γιώργος Γιοβάς, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Φάνης Σταυρόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Αιγιαλέων Πόλις” Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος κ.α..

Μετά την ανταλλαγή ευχών και την κοπή της πίτας, το μουσικό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβε η μπάντα της Φιλαρμονικής Ακράτας υπό τον αρχιμουσικό της Χρήστο Ασημακόπουλο, καθώς και η Παιδική Χορωδία της Φιλαρμονικής υπό τη διδασκαλία της καθηγήτριας μουσικής Μαρίας Γερολύμου, παρουσιάζοντας ένα υπέροχο πρόγραμμα.