Έκπληξη! Έγκυος η Ιωάννα Παππά

Το πρώτο της παιδί περιμένει η ηθοποιός Ιωάννα Παππά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η  αγαπημένη ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, όπως άλλωστε και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Πάντος.

Οι δυο τους συγκατοικούν και χαίρονται τη σχέση τους, που μετρά τρία χρόνια και θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του παιδιού τους.

Η Ιωάννα Παππά συνεχίζει κανονικά τον θεατρικό της «μαραθώνιο», αφού έκανε πρόσφατα πρεμιέρα με τη ρομαντική κομεντί «Φράνκι και Τζόνι«, που παίζεται κάθε Τετάρτη-Πέμπτη στο «Αθήναιον» της Θεσσαλονίκης και κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή στο «Altera Pars» της Αθήνας.

Η Ιωάννα Παππά η οποία έχει φροντίσει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, είναι ζευγάρι με τον Κώστα Πάντο τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Κώστας Πάντος είναι πολιτικός μηχανικός και όπως και η Ιώαννα Παππά αποφεύγει τα κοσμικά και έτσι το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, αυτό το ζευγάρι είναι υπεύθυνο για το γάμο ενός άλλου ζευγαριού! Της Λένας Παπαλιγούρα και του Ακη Πάντου. Ο Ακης είναι αδελφός του Κώστα και γνωρίστηκε με την Λένα λόγω της Ιωάννας Παππά.

Μάλιστα, η Ιωάννα Παππά και ο καλός της ήταν κουμπάροι στο γάμο της Λένας Παπαληγούρα και του Ακη Πάντου.