Έγκλημα στην Καρδίτσα: Τα ψυχολογικά προβλήματα και η ζήλεια όπλισαν το χέρι του συζυγοκτόνου

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, εξαιτίας των οποίων είχε νοσηλευθεί αρκετές φορές και είχε πάρει αναπηρική σύνταξη αντιμετωπίζει ο 54χρονος από το Αγναντερό Καρδίτσας, που σκότωσε με μαχαίρι τη γυναίκα του. Ο ίδιος, που έχει συλληφθεί για το φόνο, αρνείται ότι βρισκόταν στο σπίτι και ότι άλλος την σκότωσε, ωστόσο, οι μαρτυρίες των γειτόνων για τον καυγά που προηγήθηκε ακυρώνουν τους ισχυρισμούς του. Εως τώρα, πάντως, δεν έχει βρεθεί το μαχαίρι του φόνου.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι όπου ζούσε ο 54χρονος και επισκεπτόταν τακτικά η άτυχη γυναίκα για να τον φροντίζει, καθώς βρίσκονταν σε διάσταση. Η 51χρονη γυναίκα ζούσε στο σπίτι της οικογένειας στην Καρδίτσα με τις δύο κόρες της ηλικίας 31 και 17 ετών.

Σύμφωνα με το alithianews.gr, η άγρια δολοφονία έγινε περίπου στις δέκα το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 54χρονος με ένα μαχαίρι κατάφερε απανωτά χτυπήματα στη γυναίκα, κυρίως στο λαιμό.
Η γυναίκα πήγαινε συχνά στο Αγναντερό και τον περιποιούνταν τον εν διαστάσει σύζυγό της και μερικές φορές διέμενε και το βράδυ στο σπίτι.

Το βράδυ της Κυριακής που η άτυχη 51χρονη πήγε στο Αγναντερό για να περιποιηθεί το σπίτι, κάτι συνέβη που προκάλεσε αρχικά καυγά ανάμεσά τους με την τραγική κατάληξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης δεν ήθελε να αποδεχθεί τον χωρισμό με την σύζυγό του την οποία ζήλευε και ζητούσε να επανασυνδεθούν.

Οι φήμες στο χωριό λένε ότι όλα ξεκίνησαν όταν χτύπησε το κινητό της 51χρονης και ο δράστης υπέθεσε ότι θα ήταν κάποιος φίλος της συζύγου του.

Ο δράστης ήταν συνταξιούχος μιας και έπαιρνε αναπηρική σύνταξη λόγω της ασθένειάς του, ενώ κατά καιρούς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Η 51χρονη, ζούσε στην Καρδίτσα και εργαζόταν σε διάφορα σπίτια ως καθαρίστρια.