Άγρια δολοφονία στην Καρδίτσα με θύμα 51χρονη: Αρνείται ο σύζυγός της ότι την σκότωσε

Οι μαρτυρίες από τους γείτονες του ζευγαριού στο Αγναντερό Καρδίτσας δεν άφηναν περιθώριο για αμφιβολίες, όσον αφορά στον υπαίτιο της δολοφονίας της 51χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της. Ωστόσο, ο 54χρονος σύζυγός της που συνελήφθη από την αστυνομία, αρνείται ότι την σκότωσε.

Όλα ξεκίνησαν στις 10 τη νύχτα της Κυριακής, όταν το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται για άγνωστο λόγο, αναστατώνοντας τη γειτονιά. Ωστόσο, κάποια στιγμή, οι φωνές έγιναν κραυγές αγωνίας και πόνου από την πλευρά της γυναίκας, με αποτέλεσμα κάποιοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Στην περιοχή έφτασαν άντρες του αστυνομικού τμήματος Καρδίτσας, που βρήκαν την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη νεκρή.

Ο 54χρονος που βρισκόταν στο σπίτι ισχυρίστηκε ότι έλειπε και έφτασε λίγο πριν από τους αστυνομικούς κι έτσι δεν ήξερε ποιος μπορεί να δολοφόνησε τη σύζυγό του.

Ωστόσο, συνελήφθη αμέσως, μετά τις μαρτυρίες για τον καβγά που είχε προηγηθεί. Όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το όπλο του εγκλήματος και οι αστυνομικοί ερευνούν το σπίτι και γύρω από αυτό για να το εντοπίσουν.