(ΦΩΤΟ)-ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Η τελευταία πίτα του Θάνου Καρπή – Σε κλίμα φορτισμένο και συγκινητικό

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε κλίμα φορτισμένο και συγκινητικό, λόγω της απόφασης του Δημάρχου Θάνου Καρπή να μην είναι υποψήφιος, έγινε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ερυμάνθου, στο νέο Δημαρχείο στη Χαλανδρίτσα.
Ο Δήμαρχος στην ομιλία του μαζί με τις ευχές του, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μην είναι και πάλι υποψήφιος, οι οποίοι συνίστανται κυρίως στα πολλά χρόνια του παρουσίας στην Αυτοδιοίκηση, καθώς και στην αναγκαιότητα διευκόλυνσης άλλων στελεχών προερχόμενα από νεότερες γενιές, να αναλάβουν τα ηνία του Δήμου.
Παράλληλα έκανε ένα σύντομο απολογισμό εστιάζοντας ιδίως στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δήμου τα τελευταία χρόνια όπως και στην αξιοποίηση πολλών Ευρωπαϊκών και άλλων Προγραμμάτων που επέφεραν τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων και δράσεων τα οποία με την υλοποίησή τους θα συμβάλουν καθοριστικά τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, όσο και στην ανάπτυξη της περιοχής.
Τέλος ευχαρίστησε τους δημότες του Δήμου για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται δίχως να αλλάξει ρυθμούς, έως την τελευταία ημέρα που θα παραδώσει στη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου.
Στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, οι Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Καρπέτας και Δημήτρης Δριβίλας, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Δ/ντή Αχαΐας Αθαν. Παπανικολάου, ο επικεφαλής της μείζ. Αντιπολίτευσης Θεόδωρος Μπαρής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Γεωργαντόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας Θανάσης Γιανναδάκης, οι πολιτευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. Νικολοπούλου Λεμονιά και Ηρακλής Ρούπας, ο Αντιπρόεδρος Περιφ. Συμβουλίου Τάκης Λαλιώτης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συν/σμού Πατρών Δημ. Παρασκευόπουλος, οι πρόεδροι των Συλλόγων Αιμοδοτών και Υγείας – Περιβάλλοντος Θανάσης Θεοδωρόπουλος & Ιωάννα Θεοδωροπούλου, η δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίτσας Σοφία Πασχαλίδου.
Τους χαιρετισμούς του επίσης έστειλε ο περιφ. Σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν, ενώ τις ευχές του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθεί λόγω της ονομαστικής του εορτής, μετέφερε ο ιερέας Δημήτριος Παπαγεωργίου που χοροστάτησε στην τελετή.
Όλοι οι ομιλητές στους χαιρετισμούς τους, εκτός από τις ευχές τους για το νέο χρόνο, αναφέρθηκαν στην αποχώρηση του Θάνου Καρπή, επισημαίνοντας την πολύχρονη προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση, τόσο σε τοπικό, όσο και σε Νομαρχιακό και Περιφερειακό επίπεδο.