O Κώστας Χατζής στο Half Note

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός Κώστας Χατζής επιστρέφει για μια σειρά νέων εμφανίσεων στη σκηνή του Half Note για να μας μεταφέρει και πάλι στις παλιές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ. Για τέσσερις μόνο παραστάσεις, από την Παρασκευή 8 έως και τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, θα μας ταξιδέψει με την κιθάρα του και την εκφραστική φωνή του μέχρι εκεί όπου «Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει», μέσα από τα δικά του εμβληματικά τραγούδια που άφησαν εποχή.

Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής σφράγισε μια ολόκληρη εποχή υπηρετώντας πιστά το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στην ξεχωριστή φωνή του καταφέρνει να επικοινωνεί με το κοινό του μ’ έναν μοναδικό τρόπο.

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο.

Επιστρέφει στο Half Note για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των διαχρονικών τραγουδιών του «Απ’ το Αεροπλάνο», «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδελφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και πολλών ακόμη. Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.

Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.
Τραγούδι: Μαρία Αλεξίου – Αντωνία Χατζίδη
Διεύθυνση Ορχήστρας – Ενορχηστρώσεις- Πιάνο: Γιώργος Παγιάτης
Φλάουτο – σαξόφωνο – κλαρινέτο: Ρήγας Σαριτζιώτης
Τύμπανα – κρουστά: Χρήστος Αλεξόπουλος
Κοντραμπάσο: Αλέξανδρος Πάντζος

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30

Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη)

*** τη Δευτέρα 11/2 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για
κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές

Προπώληση: www.viva.gr