Κατερίνα Καινούργιου: Η μοναδική φωτογραφία με τον Νάσο Αναστασόπουλο που δεν διέγραψε

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Ανασταστόπουλος από ότι φαίνεται έζησαν ένα δυνατό έρωτα ο οποίος όμως δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ.

Το χωρισμό τους επί της ουσίας τον αποκάλυψαν οι ίδιοι όταν αμφότεροι αποφάσισαν να κάνουν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram και να διαγράψουν τις κοινές τους φωτογραφίες.

Αν και ο χωρισμός τους ήταν δεδομένος πριν λίγες μέρες η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος έγιναν ξανά φίλοι στο Instagram. Έτσι, αρκετοί θεώρησαν πως οι δύο τους είναι και πάλι μαζί.

Τέλος στα σενάρια επανασύνδεσης έδωσε η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου η οποία κατά τη διάρκεια που συνομιλούσε με την Κατερίνα Ζαρίφη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της.

Όμως η παρουσιάστρια αν και χώρισε με τον Νάσο Αναστασόπουλο και διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες, αποφάσισε να κρατήσει μια στο προφίλ της.

Συγκεκριμένα, δεν διέγραψε την φωτογραφία που τράβηξε μαζί του και με τους φίλους της στην ονομαστική της εορτή. Όπως φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία ο ένας κοιτάζει τον άλλο στα μάτια.

https://www.instagram.com/p/BqnDXWwhfZP/?utm_source=ig_embed

 

advertisement