Σαντορίνη: Φρόντιζαν ηλικιωμένο και του άρπαξαν 60.000 ευρώ!

Επί τρία ολόκληρα χρόνια ζούσε με την απορία ποιοι ήταν αυτοί που ξάφρισαν ένα πολύ μεγάλο χρηματικό και τιμαλφή σημαντικής αξίας από το σπίτι του στη Σαντορίνη, ένας 90χρονος κάτοικος του γραφικού νησιού. Δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι ήταν αυτοί που τον… φρόντιζαν!

Ο ηλικιωμένος είχε πάθει σοκ το Νοέμβριο του 2016, όταν αντιλήφθηκε πως είχαν κάνει φτερά από το σπίτι του «ζεστά» μετρητά ύψους περίπου 60.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ. Αμέσως κατήγγειλε την κλοπή στην τοπική Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες, αλλά δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο που να αποκαλύπτει τους δράστες.

Μετά από τόσα χρόνια, αποκαλύφθηκε ότι πίσω από την κλοπή με την πλούσια λεία ήταν τρεις Βούλγαροι που είχαν επισκεφτεί τον 90χρονο με το πρόσχημα ότι αναλαμβάνουν τη φροντίδα ανήμπορων ηλικιωμένων! Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και εξακριβώθηκε πως είναι δυο άνδρες ηλικίας 44 και 46 χρόνων και μία 63χρονη γυναίκα. Όμως, και οι τρεις είχαν διαφύγει άμεσα στο εξωτερικό με την πλούσια λεία τους.