ΠΑΤΡΑ: Με τον υποψήφιο δήμαρχο Γρηγόρη Αλεξόπουλο η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου

Από την εμπειρία μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, μέσα απο δράσεις εθελοντικής προσφοράς στο χώρο της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας γονέων Αχαιας και γ.γραμματέας της Ένωσης γονέων του Δ.Πατρέων συνεργάστηκα με τον αντ/ρχη και υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλο,ο οποίος έδειξε εξαιρετικό ενδιαφέρον και έδωσε αποτελεσματικές λύσεις σε σοβαρά και κρίσιμα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι σχολικές μονάδες. Επιτέλεσε σπουδαίο έργο,όπως ανέγερση και παράδοση καινούργιων σχολικών κτιρίων,συντηρήσεις σχολικών συγκροτημάτων,μεταφορά μαθητών σε επίπεδο νομού,συνδιοργάνωσεις εκπαιδευτικών ημερίδων κ.α.
Με χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του να συμπορευθώ μαζί του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.Είναι τιμή μου που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για το δημαρχιακό θώκο,επειδή διαθέτει αξιόλογη αυτοδιοικητική εμπειρία,βούληση και τεχνογνωσία,ώστε να επιλυσει τα προβλήματα της πόλης μας,μιας πόλης που έχει μαραζώσει εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας,της εσωστρέφειας και της κομματικής θεώρησης των πραγμάτων απο τη παρούσα δημοτική αρχή.
Πιστεύω ότι η πόλη μας έχει όλα τα εχέγγυα για να αναπτυχθεί, να βρει το βηματισμό της, να λάβει τη θέση που της αξίζει και να ανακτήσει την αίγλη της. Από τη πλευρά μου δηλώνω ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα εργαστώ υπεύθυνα και με σοβαρότητα για το καλό τη πόλης μας. Είμαι μητέρα δύο ενηλίκων αγοριών, σύζυγος του εκπαιδευτικού Κυριάκου Πανίτσα. Φοιτώ στο τμήμα του Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοικτού Πανεπιστημίου και ολοκληρώνω τις σπουδές μου φέτος.
Πάμε μαζί για να φτιάξουμε τη πόλη που μας αξίζει!!!