Αποστολή εθνικής μειοδοσίας εξετελέσθη, αλλά ο λαός τους περιμένει στις κάλπες

 

Οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι οκτώ που «ξεπούλησαν» ανερυθρίαστα τη Μακεδονία μας, ψηφίζοντας υπέρ της κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι αντιμέτωποι πλέον με το λαϊκό αίσθημα και την Ιστορία.

Απόρροια διαπραγματεύσεων που έγιναν εν κρυπτώ, χωρίς ίχνος εθνικής συναίνεσης, η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε υπογραφεί και βεβαίως δεν θα έπρεπε ποτέ να φτάσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς κύρωση. Γιατί αποτελεί μια εθνική ήττα που έχει ήδη ακυρωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Παράλληλα, όμως, συνιστά κι ένα μείζον εθνικό ολίσθημα που αγγίζει τα όρια της μειοδοσίας και προσβάλλει την ιστορική αλήθεια, την ύπαρξη αυτή καθαυτή και την ταυτότητα της πατρίδας μας.

Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι είπαν «Ναι» στη Συνθήκη των Πρεσπών εάν θεωρούν ότι οι πολίτες θα ξεχάσουν ότι στην επέτειο των τεσσάρων ετών από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ,το 2015, συναίνεσαν με συνοπτικές διαδικασίες και σε διατεταγμένη υπηρεσία με την ψήφο τους στο «ξεπούλημα» της Μακεδονίας μας.

Ο ελληνικός λαός θα τούς πληρώσει με το τίμημα που τούς αναλογεί στις επικείμενες εθνικές εκλογές, ενώ η Ιστορία θα τούς επιφυλάξει τη θέση που τούς αρμόζει στις μαύρες σελίδες της.

 

Του Θανάση Νταβλούρου