Η Τζίνα Αλιμόνου πήγε θέατρο και έδειξε τι σημαίνει σικάτο ντύσιμο σε μαύρο-άσπρο [εικόνες]

Η Τζίνα Αλιμόνου τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, με τα τέσσερα παιδιά της και προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τους ρυθμούς της.

Επιλεκτικά, κάνει κάποιες εμφανίσεις στο θέατρο, χωρίς προς το παρόν να έχει επιστρέψει η ίδια στο σανίδι. π

Παρακολουθεί παραστάσεις, συνομιλεί με συναδέλφους της και φωτογραφίζεται στις κάμερες, ενώ την ίδια ώρα μαίνεται η διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Παύλο Βαρδινογιάννη για το ύψος της διατροφής και την επιμέλεια των παιδιών.

Το βράδυ της Τρίτης ήταν μία από εκείνες τις φορές, καθώς η Τζίνα βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Κωμωδία Των Παρεξηγήσεων», προκειμένου να απολαύσει το έργο. Ο φωτογραφικός φακός του NDP ήταν εκεί και απαθανάτισε την ηθοποιό:

Ο κ. Βαρδινογιάννης ζει στις ΗΠΑ και από όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί αυτή φαίνεται να είναι και η μεγάλη τους διαφορά, ότι η ηθοποιός δεν άντεχε να ζει στην Αμερική και προτίμησε να επιστρέψει με τα παιδιά της στην Ελλάδα. Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του ζευγαριού και ως προς τη διατροφή. Πέρυσι είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που αναφέρονταν στο ύψος της ιλιγγιώδους διατροφής που ζητούσε από τον Παύλο Βαρδινογιάννη η Τζίνα Αλιμόνου. Ακόμη, το ζευγάρι βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες.