Αναβάλλεται για αύριο το μεσημέρι η ψηφοφοφία για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη μιλά στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής με θέμα: Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817 (1993) και 845 (1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερώv, Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Για το μεσημέρι της Παρασκευής αναβάλλεται η ψηφοφορία στο ελληνικό Κοινοβούλιο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως ανακοινώθηκε από τον προεδρεύοντα στην Ολομέλεια της Βουλής, η ψηφοφορία για τη συμφωνία θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 14:30, προκειμένου να υπάρξει χρόνος να μιλήσουν όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Με ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, η συζήτηση θα διεξαχθεί σήμερα έως τις 01:30 και θα εκκινήσει πάλι το πρωί της Παρασκευής, με την ψηφοφορία να προγραμματίζεται για αμέσως μετά.

Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε ο προεδρεύων στην Ολομέλεια της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης, κάνοντας γνωστό πως απομένουν περισσότεροι από 100 βουλευτές που θέλουν να μιλήσουν.

Ερωτηματικό, προς το παρόν, αποτελεί πότε θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.