(Βιντεο-Φωτο)-Σε εξέλιξη τώρα η επιχείρηση ανέλκυσης-ανάσυρσης του οχήματος από την Λίμνη Στράτου

Λίγο μετά τις 9:00 ξεκίνησαν οι έρευνες όπως είχαν προγραμματιστεί από εχθές, στην τεχνητή λίμνη Στράτου(πλευρά Σπολάιτας) για την ανέλκυση-ανάσυρση του Ι.Χ επιβατικού αυτοκινήτου που εντοπίστηκε χθες εντός της λίμνης.

Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για το Ι.Χ. της 35χρονης γυναίκας από το Αγρίνιο που εξαφανίστηκε από την Δευτέρα το πρωί και αναζητείται.

Στο σημείο βρίσκονται ο Διοικητής της Π.Π. Διοίκησης Δ. Ελλάδος  Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος ,  ο Διοικητής των Π.Υ. Ν. Αιτ/νίας  Χριστόφορος Μπόκας , ο Διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Στρ.Πετράκης  και ο Διοικητής 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος.

Η πρώτη βουτιά των δυτών της 6ης ΕΜΑΚ έγινε, το όχημα εντοπίστηκε σε αρκετό βάθος(15-17μέτρα), το αυτοκίνητο άρχισε να δένεται με προσοχή για να ανασυρθεί και αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinioreport.com δεν υπάρχουν ανοικτά παράθυρα ούτε πόρτες του οχήματος αλλά όπως είναι φυσικό υπάρχει πολύ λάσπη.

Οι δύτες πραγματοποιούν τις απαραίτητες αποσυμπιέσεις και συνεχίζουν τις καταδύσεις για να μπορέσουν να ανασύρουν ακέραιο το όχημα και να διαπιστώσουν αν μέσα σε αυτό όντως είναι η 35χρονη γυναίκα.