ΠΑΤΡΑ: Ο Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στην πόλη των Πατρών. Καθημερινά βιώνω και αντιμετωπίζω τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί κάθε Πατρινός ή Πατρινιά, από την αδυναμία εύρεσης εργασίας, την ατέρμονη γραφειοκρατία, μέχρι τις λακκούβες και την διαχείριση των απορριμμάτων.
Γνωρίζω τις δυσκολίες και τα προβλήματα της πόλης μας και ξέρω ακόμα καλύτερα ότι «Όλοι μαζί μπορούμε να τα λύσουμε», με καθημερινή παρουσία, θέληση και εξωστρέφεια.
Η πόλη μας οφείλει να γίνει πόλος έλξης επενδύσεων ώστε εμείς η Νέα Γενιά, να παραμείνουμε στον όμορφο τόπο μας, να δημιουργήσουμε και να διαμορφώσουμε ένα υγιές και ασφαλές Μέλλον.
Για την Πάτρα που οραματιζόμαστε και αγαπάμε θα συμμετέχουμε στις εκλογές τον προσεχή Μάιο, στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου τον οποίο εμπιστεύομαι, αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα για να γυρίσει η σελίδα της πόλης μας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία στην αυτοδιοίκηση θα κάνουμε την Πάτρα, την πόλη που μας αξίζει.
Όντας ενεργός πολίτης καθώς και ενεργός επαγγελματίας πήρα την απόφαση να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικό σύμβουλος για την πόλη των Πατρών.
Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού στα ζητήματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει εδώ και τώρα να βρούμε και να δώσουμε όραμα, λύσεις να υπερβούμε το ΧΘΕΣ με ένα ανανεωτικό, δυναμικό, δημιουργικό και αποτελεσματικό ΑΥΡΙΟ.
Καλή μας επιτυχία Αυριανέ δήμαρχε Πατρέων