O κόσμος της τηλεόρασης αποχαιρετά τον Θέμο

Τη μάχη για τη ζωή έχασε ο γνωστός δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής, Θέμος Αναστασιάδης. Σε ηλικία 61 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, μετά από ενάμιση χρόνο που «πάλευε» με τον καρκίνο. Συγκλονισμένη η σόου μπιζ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατό του. Συνάδελφοί του, πρώην αλλά και νυν συνεργάτες αναρτούν το «αντίο» τους στα social media.

https://www.instagram.com/p/Bs9WdXSl-Uw/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

Με μεγάλη συγκίνηση πληροφορήθηκα το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη,του αγαπημένου φίλου που ταλαιπωρήθηκε από την επάρατη νόσο. Ο δημοσιογραφικός κόσμος βιώνει σήμερα μια μεγάλη απώλεια. Οι αναγνώστες του και οι τηλεθεατές θα τον θυμούνται πάντα με το πλατύ του χαμόγελο και τον ιδιαίτερο τροπο με τον οποίο προσέγγιζε τα θέματα και τους καλεσμένους του. Εγώ προσωπικά θα τον θυμάμαι ως τον άνθρωπο που με στήριξε στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα, που μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές, αλλά και με διασκέδαζε με τα αστεία του πειράγματα. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι , Θέμο.

A post shared by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on

View this post on Instagram

«Ο Θεμος έφυγε»….διαβάζω και λέω δεν γίνεται ,πλάκα μας κάνει… δεν μπορεί να φεύγουν τέτοιοι ωραίοι τύποι τόσο νωρίς απ αυτή τη ζωή !Μεγάλη απώλεια για τον μαγικό κόσμο της τηλεορασης και της έντυπης δημοσιογραφίας.Οι πανεξυπνες ατάκες του(τον διάβαζα φανατικά απο το όσα παίρνει ο άνεμος και μετά στην μαύρη τρύπα ),το πονηρό παιδικό του χαμόγελο και τα φοβερά t shirts του με τις αστείες στάμπες …θα μας λείψουν .Θεμο θα είσαι πάντα με πολλη αγάπη στις καρδιές μας .Μεγαλη θλίψη

A post shared by Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) on

 

 

https://www.instagram.com/p/Bs87Y92gHF7/?utm_source=ig_embed

sissi_xristidou

https://www.instagram.com/p/Bs9CpYknUN5/?utm_source=ig_embed