Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πιο κομψή εμφάνιση με πράσινο

Παρά το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει πρόσβαση στα πιο απίστευτα κοσμήματα και ρούχα, εκείνη προτιμά να κρατά τα πράγματα συγκρατημένα ανεξάρτητα από την περίσταση. Και χθες το πρωί το απέδειξε ακόμα μια φορά όταν επισκέφθηκε την Family Action, μια φιλανθρωπική οργάνωση αφιερωμένη στην παροχή υποστήριξης παιδιών στο Νότιο Λονδίνο. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξε για την περίσταση ένα μίντι φόρεμα από το brand με έδρα το Λονδίνο, Beulah  και το συνδύασε με μια ταιριαστή κροκό ζώνη και σουέντ Gianvito Rossi γόβες. Ντυμένη στις αποχρώσεις του λαδί από μέχρι κάτω, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, με μια τσάντα-φάκελο L.K. Bennett και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Kime McDonough με αμέθυστο και διαμάντια.

Splash News

Το μονοχρωματικό σύνολό της αναβαθμίστηκε χάρη στα πολυτελή υλικά-μάλλινο κρεπ, σουέντ και μερικοί πολύτιμοι λίθοι που είναι πάντα μια καλή ιδέα-και είχε καλό σκοπό. Το Beulah είναι ένα brand που δίνει ποσοστό των εσόδων του στα θύματα της σεξουαλικής διακίνησης στην Ινδία ενώ αποτελεί βάση στη ντουλάπα της Mίντλετον.

Το 2016 επέλεξε ένα κόκκινο φλοράλ φόρεμα από το εμπορικό σήμα για μια επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Μπουτάν, ενώ ένα άλλο σε ανοιχτό γαλάζιο αποδείχθηκε η σωστή επιλογή για μια στάση στην Κουάλα Λουμπούρ κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας το 2012. Σταθερά κομψό και με καλό σκοπό, το label Beulah και τα μηνύματά του συμπίπτουν με τις αξίες της Μίντλετον, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε να τη δείτε με πολλά ακόμα στυλ στο μέλλον.