Ο αγώνας όλων μας έστω και την ύστατη στιγμή είναι η μόνη απάντηση

Η προσήλωσή μου στα δημοτικά θέματα μου επιβάλλει διακριτό ρόλο στα εθνικά θέματα, υπάρχουν όμως στιγμές που η οργή ξεχειλίζει και δεν μπορείς να συγκρατηθείς…
Προσπάθησα πολλές φορές, με παρεμβάσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο, ως δήμος Αιγιαλείας να ενώσουμε κι εμείς τη φωνή μας όπως εκατοντάδες δήμοι σε όλη τη χώρα για το μεγάλο εθνικό θέμα της Μακεδονίας. Προφανώς κι αυτό είναι μια άλλη συζήτηση για το ρόλο του καθενός και δεν είναι της παρούσης, σήμερα θέλω μόνο να απαντήσω στο απίστευτα ψευδεπίγραφο επιχείρημα της κυβέρνησης ότι… αμέτρητες χώρες στον πλανήτη είχαν αναγνωρίσει με τη συνταγματική ονομασία «Μακεδονία» τα Σκόπια, και άρα εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η αλήθεια που αποκρύπτεται τόσο από τα διαφημιστικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κι απ`το καταιγισμό με τα «φερέφωνα» που το αναπαράγουν στα ΜΜΕ (άλλη μεγάλη συζήτηση για την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, όπως επιχειρείται κι από μερίδα των ΜΜΕ σε τοπικό επίπεδο με τα δημοτικά) είναι μία και αδιαμφισβήτητη: Τα Σκόπια μέσω των τεκτονικών πλακών που κινούνται διαρκώς στα Βαλκάνια, εάν δεν μπουν στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουν καμία πιθανότητα να επιβιώσουν ως Κράτος και άρα γι`αυτούς η συνθήκη των Πρεσπών τους διασώζει στο διηνεκές παραχαράσσοντας την ιστορία!!!
Χωρίς την υπογραφή της Ελλάδος και με το βέτο της ελληνικής πλευράς –γνωστό από τις αρχές της δεκαετίας του `90 μέχρι και τη Σύνοδο του Βουκουρεστίου το 2008- δεν υπήρχε περίπτωση εάν δεν εγκατέλειπαν τις αλυτρωτικές βλέψεις τους και συνέχιζαν να επιμένουν στην παραχάραξη της ιστορίας, να συνεχίσουν να υπάρχουν ως Κράτος. Αυτή ήταν η εθνική γραμμή την οποία ακύρωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα «εξαπτέρυγά» του!
Απεδείχθη περίτρανα και τώρα με τον τρόπο που έκαναν τις συνταγματικές τους αλλαγές ότι ούτε λίγο ούτε πολύ τα Σκόπια είναι ένα κρατίδιο χειρότερο από αυτά που υπάρχουν στην Λατινική Αμερική, όπου καμία ευρωπαϊκή χώρα σ`ότι αφορά το Σύνταγμά της και τους θεσμούς που επιβάλλεται να λειτουργούν στις Δημοκρατίες, δεν έχει σχέση με το μόρφωμα που βάφτισαν ψευδώς «Μακεδονία» ή «Βόρεια Μακεδονία» ως έθνος με γλώσσα Μακεδονική.
…Κύριοι βουλευτές που θα ψηφίσετε τη «Συμφωνία των Πρεσπών» διαπράττετε ένα εθνικό έγκλημα που θα το πληρώσει ο Ελληνισμός!
Ο αγώνας όλων μας έστω και την ύστατη στιγμή είναι η μόνη απάντηση!!!

 

Δ Η Λ Ω Σ Η
ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ