Γ. Αθανασίου: «Στον Απόλλωνα κοιτάζουμε το παρόν και το μέλλον, δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν»

«Κοιτάζουμε το παρόν και το μέλλον, δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν». Αυτά τόνισε χθες ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Γιώργος Αθανασίου, στην πρώτη του απολογιστική συνέντευξη Τύπου μετά από τους τρεις μήνες θητείας της νέας διοίκησης των «μελανόλευκων» παρουσία του προπονητή της ομάδας, Κώστα Δελέγκου και του γενικού αρχηγού, Θόδωρου Θανασούλια. Ακόμη μεταξύ άλλων ο κ. Αθανασίου είπε:

– Πλέον έχουμε συμπαγές ΔΣ, δεν υπάρχει η ενός ανδρός αρχή. Όλοι μαζί αποφασίζουμε. Παύουν οι κόντρες, δεν μπορεί να φέρει κάποιος αντιρρήσεις αφού θα έρθει απέναντι σε αυτό που έχει αποφασίσει.
-Εκτελούμε πλήρως τις αποφάσεις της ΓΣ, βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
-Ο ΑΣ Απόλλων στο διάστημα της θητείας μας δεν χρωστάει. Οποιαδήποτε δαπάνη γίνεται πληρώνεται μετρητοίς. Παίκτες και προπονητής έχουν πληρωθεί έως και τον Δεκέμβριο.
-Τα χρήματα βρέθηκαν από εισφορές μελών ΔΣ. Εδωσαν το παράδειγμα για να ανατραπεί το άσχημο κλίμα που είχε δημιουργηθεί και βλέποντας αυτό οι χορηγοί ήρθαν και πάλι κοντά στον Απόλλωνα.
-Το ΔΣ του Απόλλωνα είναι πανίσχυρο γιατί τηρεί το καταστατικό και εκτελεί τις αποφάσεις της ΓΣ.
-Σύντομα θα προχωρήσουμε σε επικαιροποίηση των μελών.
-Υπάρχει το πρόβλημα με την ΚΑΕ, το γνωρίζουμε. Ασχολούνται οι νομικοί, επεξεργάζονται προτάσεις που θα τεθούν προς έγκριση στην ΓΣ.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ: «Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ»
Ο Θόδωρος Θανασούλιας δήλωσε: «Η ομάδα μας κάνει να ελπίζουμε ότι θα δικαιώσει το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου. Φέτος στόχος μας είναι η σωτηρία χωρίς να εμπλακεί η ομάδα στην διαδικασία των πλέι-άουτ και του χρόνου να αλλάξει στόχο. Η ομάδα έχει πολύ καλό κλίμα και αγωνιστικότητα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα να δικαιώσουν την προσπάθεια της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και των παικτών. Περιμένουμε από το επόμενο κιόλας παιχνίδι μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο. Η ομάδα την δικαιούται».