(Φωτο) – Συναγερμός στο Αγρίνιο με εξαφάνιση 35χρονης -Εντοπίστηκαν συντρίμμια του ΙΧ της σε λίμνη

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αγρίνιο, μετά την εξαφάνιση μιας 35χρονης τη Δευτέρα, καθώς  πριν λίγες ώρες εντοπίστηκε όχημα μέσα στη Λίμνη Στράτου.

Η εξαφάνιση της 35χρονης δηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας από τον σύζυγό της.

Η 35χρονη είχε φύγει με το όχημά της το πρωί της Δευτέρα και έκτοτε αγνοείται.

Η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνισή της το βράδυ της ίδιας μέρας, καθώς η γυναίκα δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, αστυνομία και Πυροσβεστική πραγματοποιούν ευρεία επιχείρηση, στην περιοχή της τεχνητής λίμνης Στράτου καθώς εντοπίστηκε όχημα που έπεσε μέσα στη λίμνη.

Κάτοικοι της περιοχής της Σπολάιτας, γνωστοί της οικογένειας ήταν αυτοί που αρχικώς εντόπισαν συντρίμμια οχήματος μέσα στη λίμνη και ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές.

Ανάμεσα από τα συντρίμμια που βρέθηκαν στον γκρεμό πάνω από την λίμνη Στράτου, ήταν και ο προφυλακτήρας με την πινακίδα του οχήματος.

Παράλληλα στην επιφάνεια της λίμνης εμφανίζονται κηλίδες καυσίμου, γεγονός που μαρτυρά πως στο βυθό βρίσκεται αυτοκίνητο.

Δύτες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα κλήθηκαν να ερευνήσουν το όχημα που εντοπίστηκε στο βυθό ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν στην εξέλιξη της έρευνας.

Οι έρευνες για το αυτοκίνητο στα σημεία που υποδεικνύουν οι κηλίδες ότι βρίσκεται, θα συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.
Υπολογίζεται ότι το βάθος στο οποίο ενδέχεται να βρίσκεται το όχημα αγγίζει περίπου τα 18 – 20 μέτρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο της 35χρονης γυναίκας που αγνοείται.

 

Πηγή: agriniopress.gr