Δεν τα κατάφερε η Παναχαϊκή κόντρα στον αγριεμένο ΠΑΟΚ

Μονόλογος ήταν το επαναληπτικό παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναχαϊκή, με τον Δικέφαλο του Βορρά να κερδίζει με 5-0 (2-1 είχε κερδίσει η Παναχαϊκή στο πρώτο παιχνίδι). Έτσι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (στους 8 θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ). Η Παναχαϊκή κρατά την εμφάνιση και την νίκη στο πρώτο παιχνίδι, και στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Μάτος μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά(οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ πάνω στον Πλέγα από τον Βαρέλα). Η Παναχαϊκή θέλησε να αντίδραση, όμως οι παίκτες του Πάοκ ήταν καλά διαβασμένη και προσηλωμένοι στον στόχο τους. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές μετά το γκολ, που προσπάθησαν να παραβιάσουν και πάλι την εστία του Καπούταγλη. Κάτι τέτοιο το κατάφεραν στο 37’ όταν ο Άκπομ κατέβασε την μπάλα, την έσπασε στον Ζαμπά, και ο τελευταίος πλάσαρε τον γκολκίπερ των «κοκκινόμαυρων» για το 2-0,αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Για ακόμη μια φορά ο Δικέφαλος του Βορρά, πέτυχε γκολ με το ξεκίνημα, αυτή την φορά του δεύτερου ημιχρόνου, όταν ο Λημνιός πλάσαρε για το 3-0. Ενώ δέκα λεπτά αργότερα είχαμε και το 4-0, αυτή την φορά ο Ζαμπά πλάσαρε τον Καπούταγλη και έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι. Το παιχνίδι ήταν ρόλος μόνο για έναν, και ο Πάοκ έκανε το 5-0 με τον Μίσιτς με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή παραβίασε για ακόμη μια φορά την εστία του Καπούταγλη.

Η 11αδα της Παναχαϊκής(Σωκράτης Οφρυδόπουλος):

Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος(60’ Μουστακόπουλος), Πλέγας, Ελευθεριάδης(53’ Μαυριάς), Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός

Η 11αδα του ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου):

Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί(74’ Καρέλης), Ζαμπά, Λημνιός, Μπίσεσβαρ(58’ Μίσιτς), Ακπόμ