Κ. Γιαννακόπουλος: Με τη Φαίη Ξυλά είχαμε «βελούδινο» χωρισμό

Για πρώτη φορά ο νεαρός ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος σπάει τη σιωπή του σχετικά με το χωρισμό του με την επίσης ηθοποιό, Φαίη Ξυλά ενώ κάνει πρόβες μαζί της στην παράσταση «Φαλάκρή τραγουδίστρια».

«Επιλέξαμε να ρίξουμε την αυλαία του γάμου μας ήσυχα και ήρεμα», λέει ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για το τέλος του γάμου του.

«Δεν έχει σημασία να σταθούμε στο τι μας οδήγησε να πάρουμε την απόφασή μας αυτή. Αυτό αφορά μόνο εμάς», λέει στην κυριακάτικη Real. «Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι με τη Φαίη διατηρούμε μια εξαιρετική επαφή – κρίως λόγω του παιδιού μας του Πάρη αλλά όχι μόνο λόγω αυτού. ΄Εζησα ευτυχισμένος πλάι της κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

΄Αραγε υπήρξε τρίτο πρόσωπο που οδήγησε στο χωρισμό; «Δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπ, ούτε κάτι τέτοιο», ξεκαθαρίζει ο ίδιος. «Υπήρξε η φθορά του χρόνου…. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη είναι η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα τη λατρεύω κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό “δώρο” της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό…»