Ελένη Φουρέιρα: Ανθρακες ο αρραβώνας!

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο των ΜΜΕ η είδηση ότι η Ελένη Φουρέιρα  δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αμπέρτο Μποτία. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και γράφονται, ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές του Δεκεμβρίου και συναντήθηκε με τη σύντροφό του με την οποία υπήρξε επανασύνδεση αλλά κι αρραβώνας αφού ο ισπανός που αγωνίζεται με τα χρώματα της Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Ωστόσο, πηγές από το φιλικό περιβάλλον της Ελένης Φουρέιρα διαψεύδουν την «είδηση». Ούτε επανασύνδεση ούτε πρόταση γάμου υπήρξε διότι «πολύ απλά το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ», αναφέρει δημοσίευμα της κυριακάτικης Real. Σύμφωνα με φιλική πηγή του ζεύγους, βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία και με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται είτε στην Ελλάδα είτε στην Ισπανία.

Αυτές τις ημέρες η Φουρέιρα ετοιμάζει τις επόμενες εμφανίσεις της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ο Αλ. Μποτία βρίσκεται σε ανανζήτηση νέας ομάδας αφού το συμβόλαιό του λήγει σύντομα. Αν υπογράψει με ομάδα της χώρας του, τότε δεν είναι απίθανο να τον ακολουθήσει κι η Φουρέιρα αφού μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ισπανία.