Το Πράττω του Κοτζιά μηνύει τον Καμμένο -Επιμένει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στις καταγγελίες

Με ανακοίνωσή του το Πράττω που επικεφαλής του είναι ο Νίκος Κοτζιάς ενημέρωσε ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του τέως ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου ο οποίος χαρακτηρίζεται «εθνικός ψεύτης» και «κοινός συκοφάντης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη, ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του.
Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας.
Και η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν.
Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του.
Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν κάνει πίσω στις καταγγελίες του. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Πάνος Καμμένος τόνισε: «Θα πάω στον εισαγγελέα με στοιχεία για το διαγωνισμό για τις βίζες, εάν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με καλέσει. Είναι γνωστό πως ο Σόρος στηρίζει τους Σκοπιανούς, έχει χρηματοδοτήσει συλλαλητήρια στην Αυστραλία» είπε ενώ υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος έχει καταγγείλει ότι η εταιρεία του Σόρος ενεπλάκη στην έκδοση των θεωρήσεων του ΥΠΕΞ.

«Από πού έχει την οικονομική οντότητα το ΠΡΑΤΤΩ να κάνει εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα; Από πού εισπράττει το ΠΡΑΤΤΩ;» διατύπωσε το ερώτημα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Υπάρχουν καταγγελίες ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε μυστικά κονδύλια σε σκοπιανά μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Επίσης, προειδοποίησε ότι τυχόν επιστροφή του Νίκου Κοτζιά στην κυβέρνηση θα σημάνει και την οριστική ρήξη του με τον πρωθυπουργό.