ΠΑΤΡΑ: “Θα δώσει στήριξη η ΝΔ σε υποψήφιο δήμαρχο” – Ξεκάθαρος προς τους δημοσιογράφους ο Ανδ. Κατσανιώτης

Την άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει στήριξη στην Πάτρα εξέφρασε ο αχαιός βουλευτής, Ανδρέας Κατσανιώτης, στη διάρκεια συνάντησης με τους συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ. Πιστεύει όμως ότι προηγείται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην κεντρική πολιτική σκηνή, εννοώντας τη συμφωνία με τα Σκόπια και την προσφυγή στην κάλπη.
Ο Α. Κατσανιώτης εκτιμά ότι η ερχόμενη Δευτέρα θα είναι μια πολύ διαφορετική μέρα, καθώς θα έχει προηγηθεί η αυριανή συγκέντρωση για τη συμφωνία με τα Σκόπια. Ο ίδιος μας είπε ότι θα συμμετέχει εφόσον του το επιτρέψουν οι πολιτικές υποχρεώσεις που έχει στην Πάτρα.
Στο θέμα των δημοτικών εκλογών της Πάτρας, για το οποίο ρωτήθηκε , είπε ότι χρειάζεται ιδιαίτερα σκέψη και στρατηγική. Εκτιμά ότι πρέπει να συνυπολογιστεί το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, καθώς η διαφαινόμενη κυβερνητική μεταβολή θα επιτρέψει στη ΝΔ να καταργήσει το νόμο της απλής αναλογικής, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αυτό που ζούμε είναι μια πρόβα της απλής αναλογικής» αποφάνθηκε.