«Εριξαν» την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ

Ηλεκτρονική επίθεση από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες δέχθηκε νωρίτερα το πρωί η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού «Κόκκινο 105,5».

Στη θέση της ιστοσελίδας του ραδιοσταθμού αναρτήθηκε ένα κείμενο με απειλές και χαρακτηρισμούς, περί «προδοτών» που η ιστορία τους επιφυλάσσει «αιωνία μνήμη».

Το κείμενο που αναρτήθηκε στο stokokkino.gr

sto-kokkino-epithesi

 

Σε ανακοίνωσή του ο σταθμός αναφέρει πως «η επίθεση συμπληρώνει το παζλ των απειλών που εκτοξεύονται κατά όσων πολιτικών και μη προσώπων υπερασπίζονται με επιχειρήματα την προοπτική επίλυσης της διαφοράς της Ελλάδας με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» και προσθέτει.

«Η ευθύνη βαραίνει ξεκάθαρα όσους υποδαυλίζουν τη μισαλλοδοξία, όσους παρακινούν και υποκινούν σκοτεινές δυνάμεις να δράσουν ενάντια σε όσους υπερασπίζονται την φιλία των λαών στα Βαλκάνια, όσους δεν λαμβάνουν ξεκάθαρη θέση ενάντια στα κηρύγματα μίσους και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας. Ο «105,5 Στο Κόκκινο» πιστός στη δημοσιογραφική δεοντολογία θα συνεχίσει χωρίς αμφιταλαντεύσεις να ενημερώνει την κοινωνία χωρίς να υπολογίζει απειλές και εκβιασμούς».»

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ