Νέες αποκαλύψεις για Καρλέουσα και Βράνιες -Τον είχε συστήσει ως… γιατρό στα παιδιά της η τραγουδίστρια

Κάθε μέρα και νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την παράνομη ερωτική σχέση της Σέρβας τραγουδίστριας Γελένα Καρλέουσα και του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, το ζευγάρι είχε και συναντήσεις στο σπίτι της πρώτης, το διάστημα που μάλιστα ήταν να αφαιρέσει έναν όγκο. Εκείνη φοβόταν να βγει από το σπίτι, για να μην τους δει κάποιο μάτι, και έτσι ο άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ την επισκεπτόταν στην οικία της.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, η Γελένα Καρλέουσα όταν ο άντρας της Ντούσκο Τόσιτς είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, αυτή είχε ένα πρόβλημα υγείας και προσκαλούσε στο σπίτι τους στο Dedinje (περιοχή του Βελιγραδίου) τον Βράνιες.

Ομως, στο σπίτι βρισκόντουσαν και τα παιδιά της οικογένειας, η Ατίνα και η Νίκα, με τη Γελένα να παρουσιάζει τον Βόσνιο στόπερ ως τον… γιατρό της! Ο Βράνιες πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα της οικογένειας Τόσιτς για να… εξετάσει τη Γελένα, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να απατάει τον άντρα της στο ίδιο τους το κρεβάτι!

«Η Γελένα και ο Όγκνιεν συχνά βρισκόντουσαν στο σπίτι του Ντούσκο στο Βελιγράδι, όπου ο Βράνιες πήγαινε ακόμα πιο συχνά το 2017 όταν η Γέλενα είχε προβλήματα υγείας και όταν συναντήθηκε τυχαία με την κόρη της τραγουδίστριας, η Γελένα της είπε ότι ήταν ο γιατρός της», αναφέρει μαρτυρία ανθρώπου κοντά στην οικογένεια.

Και συνεχίζει: «Η Καρλέουσα έπρεπε να φέρνει τον εραστή της στο σπίτι της, επειδή υπήρχε η πιθανότητα έξω από αυτό κάποιος να τους πιάσει. Η Γέλενα και ο Όγκνιεν είναι γνωστές προσωπικότητες και αν πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο ή κατάλυμα κάποιος θα τους έβλεπε. Ετσι, προτιμούσε να τον καλεί στο σπίτι της οικογένειας και κανείς δεν θα τους παρατηρούσε. Στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι είναι ήρεμη και δεν υπάρχουν πολλοί γείτονες.

Η Γελένα επέμενε ότι ο Βράνιες θα έπρεπε να πάει σε αυτήν επειδή ήταν πολύ συναισθηματική. Εκείνη την περίοδο η Γελένα είχε κάνει μια  χειρουργική επέμβαση και έτσι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο σπίτι της. Ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν πολύ χαρούμενος που συναντήθηκαν εκεί, αλλά λόγω της υγείας της συμφώνησε σε όλα!

Εκείνη η περίοδος ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Γελένα και σήμαινε πολλά για αυτήν η προσοχή και η υποστήριξη του Όγκνιεν κυρίως μαζί της όταν ήταν μόνη στο σπίτι. Όμως, ο Βράνιες συνάντησε στο σπίτι τα δύο παιδιά του ζευγαριού και αυτά δεν μπορούσαν να φανταστούν τι ήταν ο Βράνιες, αλλά πίστευαν ότι ήταν ο γιατρός της μαμάς τους. Όταν συναντήθηκαν τυχαία μέσα στο σπίτι η Γελένα είπε: “Αυτός είναι ο Όγκνιεν, ο γιατρός, ήρθε για να ελέγξει τη μαμά”».

Μάλιστα, την επίσκεψη στο σπίτι έχει επιβεβαιώσει και ο Βράνιες όταν ξεκίνησε το ερωτικό σκάνδαλο, λέγοντας πως «σε αυτά τα δύο χρόνια βιώσαμε πολλά. Τα πάντα. Κοινά ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα, επισκέψεις σε διάφορα μέρη, ακόμα και στο σπίτι της».

Πηγή: iefimerida.gr