Δίκη Καλλίτση: Διεκόπη για τις 5 Φεβρουαρίου

Διεκόπη για τις 5 Φεβρουαρίου η δίκη των κατηγορουμένων για την αιματηρή επίθεση με σκοπό τη ληστεία σε βάρος του κομμωτή των celebrities, Πάνου Καλλίτση, και της πρώην συζύγου του booker μοντέλων, Έλενας Χριστοπούλου.

Πρόκειται για τη δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, διαδικασία η οποία, ωστόσο, διεκόπη καθώς ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων διορίστηκε πρόσφατα και ζήτησε από το δικαστήριο χρόνο για να μελετήσει τη δικογραφία.

Παρόντες στη δικαστική αίθουσα ήταν ο κομμωτής και η πρώην σύζυγός του Ελενα Χριστοπούλου, οι οποίο όμως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα.

Η επίθεση σε βάρος του πρώην ζευγαριού είχε λάβει χώρα τον Ιανουάριο του 2016, στο γκαράζ του σπιτιού τους, την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριό τους στο Χαλάνδρι, στο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά από τρεις συνολικά σφαίρες στο στήθος και τα πόδια ο γνωστός κομμωτής, καθώς και η σύζυγός του, η οποία δέχθηκε μια σφαίρα στο χέρι.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ένας ειδικός φρουρός, ένας 36χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος κρατούμενος των φυλακών.

Με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου οι τρεις κατηγορούμενοι για την ληστεία είχαν καταδικασθεί σε πολυετείς καθείρξεις που ξεκινούν από 12 και φτάνουν τα 54 έτη -και μάλιστα, χωρίς τότε να δοθεί αναστολή στην εκτέλεση των ποινών.

Σε δήλωσή του μετά τη σημερινή διακοπή της δευτεροβάθμιας δίκης, ο Πάνος Καλλίτσης ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο για εκείνον να ξαναζήσει όλη αυτή τη περιπέτεια αλλά αναγκαίο. Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα η δίκη να τελειώσει σύντομα.