Ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος στον Πανμοβριακό!

Επιστρέφει στον Πανμοβριακό ο Αγγελος Κωνσταντινόπουλος! Ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα για να ενισχύσει παράλληλα και την προσπάθεια της διοίκησης.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Αντωνόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Χρανιώτης.

«Το ΔΣ του Πανμοβριακού θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς και τους δύο για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτόν τον δύσκολο φετινό δρόμο και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε ενασχόληση τους με τα αθλητικά δρώμενα.
Ειδικά στον Γιώργο Αντωνόπουλο που αποτέλεσε πυλώνα του Σωματείου ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια ένα επιπλέον βαθύ ευχαριστώ και ευελπιστούμε οτι οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν εκ νέου στο ποδοσφαιρικό μέλλον.
Την προσπάθεια της Διοίκησης του Σωματείου για την υπόλοιπη ποδοσφαιρική χρονιά θα ενισχύσει ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος με διευρυμένα καθήκοντα απο τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή.
Το Δ.Σ. τον καλωσορίζει στα γνώριμα λημέρια και του εύχεται δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του», αναφέρει η ανακοίνωση.