Game of Thrones: Ξεκίνησαν τα πονταρίσματα για τον πρώτο… θάνατο

Τρεις μήνες παρά κάτι μέρες μας χωρίζουν από τις 14 Απριλίου και την προβολή της πρεμιέρας του όγδοου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones και στο διαδίκτυο έχουν ήδη ξεκινήσει τα στοιχήματα για τον πρώτο… θάνατο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Βλάντιμιρ Φούτνικ (ο Βασιλιάς της Νύχτας, στη σειρά), σε συνέδριο θαυμαστών του GoT στην Ουγγαρία, «έσταξε» μια ζουμερή πληροφορία: είπε στους συγκεντρωμένους ότι ο τελευταίος κύκλος θα περιλαμβάνει ένα ολόκληρο επεισόδιο με τη «μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία της μικρής οθόνης».

Προφανώς, τα δυο μεγαλύτερα μυστήρια είναι αφενός το ποιος θα πεθάνει και, αφετέρου, το ποιος θα κάτσει στον Σιδηρούν Θρόνο. Οι μπουκμέικερς ανασκουμπώθηκαν.

Μια από τις ιστοσελίδες στοιχημάτων που άνοιξαν τον «χορό» είναι το MyBookie Sportsbook.

Σύμφωνα με τις… αποδόσεις, τις περισσότερες πιθανότητες για να πεθάνει στην τελευταία σεζόν συγκεντρώνει η Γιάρα Γκρέιτζοϊ, η οποία έχει απαχθεί από τον Γιούρον.

Σε ό,τι αφορά τον άνθρωπο που θα «καταλάβει» τον Σιδηρούν Θρόνο, το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι η επιθυμία του ηθοποιού Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου στη σειρά) να δει τον μικροκαμωμένο Τίριον βασιλιά.