(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η Avant premiere της ταινίας «Περιμένοντας τη Νονά» – Από σήμερα στο «ODEON Veso Mare»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «ODEON Veso Mare» για να παρακολουθήσει την Avant premiere της ταινίας «Περιμένοντας τη Νονά», μια τρυφερή κωμωδία που έχει ως βασικό της θέμα τη φιλία. Το «παρών» έδωσαν οι συντελεστές της ταινίας, όπως ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών Νίκος Ζαπατίνας και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Θανάσης Τσαλταμπάσης και Λευτέρης Ελευθερίου οι οποίοι στο τέλος της ταινίας φωτογραφήθηκαν με τον Αλέξη Μπιτούνη (διευθυντή του ODEON Veso Mare) με την ομάδα του και με θαυμαστές τους.

Το «Περιμένοντας Τη Νονά» και οι συντελεστές του απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ ακολούθησε φαγητό στο Bodegas.

Στην ταινία παίζει και η Demy η οποία έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, ξεδιπλώνοντας για ακόμα μία φορά το πολύπλευρο ταλέντο της, η Demy έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία, αλλά και ερμηνεύει το soundtrack της, με τίτλο «Έλα», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.
Επίσης παίζουν: Κατερίνα Παπουτσάκη, Joel Cederberg, Νατάσσα Τσακαρισιάνου, Κατερίνα Γαβαλά, Βίβιαν Κοντομάρη, Κατερίνα Σούσουλα, Ναταλία Δήμου και Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Η ταινία θα προβάλλεται από σήμερα 17 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την «ODEON Veso Mare»