Ένα αυγό έχει μαζέψει τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram

Μια φωτογραφία ενός απλού αυγού έχει γίνει το post με τα περισσότερα likes στο Instagram, ξεπερνώντας το post της Kylie Jenner με την ανακοίνωση της γέννας της, το οποίο είχε συγκεντρώσει 18.000.000 likes.

https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/?utm_source=ig_embed

Το αυγό λοιπόν έχει φτάσει τη στιγμή που γράφεται αυτή η είδηση τα 44 εκατομμύρια likes! Ο λογαριασμός που ανέβασε τη φωτογραφία είναι ο world_record_egg, έχει 6.7 εκατομμύρια ακολούθους και έχει ανεβάσει μόνο αυτή τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/?utm_source=ig_embed

Έκτοτε, έχει ξεκινήσει να πουλάει και merchandise με T-shirts που αναγράφουν “I liked the egg”. Η Kylie Jenner από την άλλη δέχτηκε την “ήττα” της με χιούμορ, αναρτώντας ένα βίντεο στο οποίο σπάει ένα αυγό στο δρόμο.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 Αν δείτε προσεκτικά το post του αυγού, οι πιθανότητες λένε πως μάλλον θα δείτε και κάποιον γνωστό σας να έχει κάνει like. Ο λόγος; Γιατί κάποιος να κάνει like σε ένα αυγό και να το κάνει τη δημοφιλέστερη φωτογραφία του κόσμου; Είναι ένας τρόπος ιδιότυπης διαμαρτυρίας για τη ματαιότητα του αυτοπροσδιορισμού μας μέσω της αποδοχής από ανθρώπους που δε γνωρίσαμε ποτέ; Ή απλά έχει πλάκα; Εσείς γιατί πατήσατε το like; Πείτε μας στα σχόλια.