Αργυρόπουλος: Ο θάνατος που με στιγμάτισε, φοβόμουν ότι θα πεθάνω νέος

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να μιλάει τόσο για τις φωτεινές όσο και για τις σκοτεινές πλευρές της ζωής του.

Ο κριτής του ριάλιτι μόδας, «My Style Rocks», παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό InStyle κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έντονη ζωή του παρελθόντος αλλά και στον φόβο του απέναντι στον θάνατο.

Ποια περίοδος της ζωής του είναι αυτή που τον δυσκολεύει περισσότερο να ανακαλεί;

«Τα δύο διαζύγια μου. Αυτό με μπλοκάρει και με κάνει να σκέφτομαι γιατί δεν τα κατάφερα. Με φέρνει αντιμέτωπο με τις ευθύνες και με τη μη ικανότητα διαχείρισης κάποιων καταστάσεων που βίωσα. Πιστεύω ότι πρέπει να σβηστούν από τα λεξικά οι λέξεις «πάντα» και «ποτέ», αλλά, όταν κάνεις σχέση και παιδί, θέλοντας και μη σκέφτεσαι τη ζωή σου παράλληλα με αυτό τον άνθρωπο. Όταν δεν σου βγαίνει, είναι μια ήττα. Πάντα στη ζωή μου ήθελα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Ευτυχώς έχω πολύ καλή σχέση και με τις δύο πρώην γυναίκες μου».

Δίνει την αίσθηση ότι είναι ένας άνθρωπος που τα έχει ζήσει όλα σε υπερθετικό βαθμό. Τι του δίνει ακόμη ενέργεια να συνεχίζει να δημιουργεί;

«Έζησα τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό γιατί είχα μια αγωνία ότι θα πεθάνω νέος. Έχασα τον μπαμπά μου στα 10 ξαφνικά και κατάλαβα ότι ο θάνατος θα έρθει απροειδοποίητα. Μετά από αυτό ήθελα να ρουφήξω τη ζωή. Είχα πολλή φόρα. Μέχρι τα 40 μου δεν γύρισα ποτέ το βράδυ σπίτι μου. Ήμουν συνεχώς έξω στους δρόμους και στα μπαρ… Αυτό μάλλον βοήθησε και λίγο στα διαζύγια. Όταν έχεις ζήσει έντονα τη ζωή σου, δύσκολα εντυπωσιάζεσαι με κάτι. Είχα FOMO. Ήθελα να είμαι εκεί που ήταν οι εξελίξεις. Είχα φίλους σε όλο τον κόσμο που μοιάζαμε και κυνηγούσαμε μαζί όσα μας άρεσαν. Το drive μου στη ζωή έρχεται από όλα όσα θέλω να κάνω ακόμα. Δεν τα έχω εξαντλήσει. Έχω πολλά που δεν έχω ολοκληρώσει στη ζωή μου. Επίσης ένα από τα λίγα πράγματα που δεν χορταίνω είναι να γνωρίζω και να συζητώ με ενδιαφέροντες ανθρώπους».