Αδιάβαστος και επικίνδυνος για τη διοίκηση του τόπου ο κ. Μυλωνάς

Με αφορμή την ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρου Μυλωνά με την οποία κατηγορεί τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου, ότι «δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών, ενώ επιτρέπει την ανεξέλεγκτη μετατροπή του δήμου σε χωματερή όλου του νομού Αχαΐας», ο Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ και στέλεχος της δημοτικής Αρχής κ.Σπύρος Τραχάνης, δήλωσε:
«Ο κ. Μυλωνάς αποδεικνύεται ότι είναι άσχετος, αδιάβαστος και εξελίσσεται σ’ έναν κακό υποψήφιο δήμαρχο για τη Δυτική Αχαΐα.
Δεν έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη του θέματος της μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας στο ΧΥΤΑ Φλόκα.
Ποτέ, δεν ενδιαφέρθηκε, ο ίδιος, να ενημερωθεί, από το ΦοΔΣΑ, για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Βαθύτατα νυχτωμένο και τυφλωμένο από τη μανία του να κατηγορήσει τη δημοτική Αρχή, άνευ επιχειρημάτων και γνώσης, τον ενημερώνουμε ότι ο ΦοΔΣΑ υλοποιεί αναγκαστική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – κατόπιν εισαγγελικής εντολής από τον Άρειο Πάγο – για «φιλοξενία» στερεών αποβλήτων του Δήμου Αιγιαλείας, σε ποσότητα 500 τόνων.
Αυτή την επιβεβλημένη ποσότητα, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να την υπερβούμε. Δεν είναι τυχαίο – αλλά αποτέλεσμα της πολιτικής μας στάσης – ότι από πέρυσι το Μάιο μέχρι σήμερα, ο ΧΥΤΑ Φλόκα έχει δεχθεί από το Δήμο Αιγιαλείας μόνο 207 τόνους!
Από όσα η Κυβέρνηση μας υποχρέωσε να πράξουμε, τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο δεν έχουμε κάνει.
Συμπέρασμα: Δεν είναι αυτή «η επικίνδυνη εξέλιξη που πρέπει να αποτραπεί» – όπως δηλώνει ο κ .Μυλωνάς – αλλά αυτός σίγουρα καθίσταται μια επικίνδυνη εξέλιξη για τα τρέχοντα δημοτικά πράγματα και την αυριανή διοίκηση του τόπου μας».