Μεσολόγγι: Πτώση διθέσιου αεροσκάφους στο Κρυονέρι-Άγνωστη η τύχη των επιβαινόντων

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μεσολόγγι μετά τις πληροφορίες για πτώση διθέσιου αεροσκάφους στην περιοχή και συγκεκριμένα στο Κρυονέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα διθέσιο αεροσκάφος, το οποίο κατέπεσε στην θάλασσα, στην περιοχή Καβουρότρυπα, στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Την πληροφορία για την πτώση του αεροσκάφους μετέφεραν στις Αρχές αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι είδαν το αεροπλάνο να διαγράφει καθοδική πορεία και να προσκρούει στην επιφάνεια του νερού.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής και του Λιμενικού έχουν κινητοποιηθεί στην περιοχή.

Από το Άργος και την Πάτρα ξεκίνησαν πλωτά του λιμενικού προκειμένου να κάνουν έρευνα στην περιοχή.

Στο σημείο έχουν ήδη μεταβεί δυο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν δυο αλιευτικά που βρίσκονται στην περιοχή.

«Σε λίγο θα φτάσουν τρία ακόμη σκάφη μας (σ.σ. του Λιμενικού) για να συνδράμουν. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ευρήματα» ανέφερε η εκπρόσωπος του Λιμενικού.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος ανήκει στην Αερολέσχη Μεσολογγίου και πραγματοποιούσε πτήση την πτήση Πάτρα – Μεσολόγγι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τελευταία επαφή με τον πιλότο έγινε στις 12:29, ενώ ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο αν επέβαινε δεύτερο άτομο στο αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το «agriniopress.gr», κόλλησε στην άμμο και τα νερά το πρώτο ασθενοφόρο που πλησίαζε το σημείο που έπεσε το αεροσκάφος και σπεύδει η πυροσβεστική για να το τραβήξει και να το ξεκολλήσει.