ΠΑΤΡΑ: Ομάδα ενδυνάμωσης γονέων από “Καλλίπολις” – Από σήμερα οι συναντήσεις

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις θα υλοποιήσει τη φετινή χρονιά μια ομάδα ενδυνάμωσης γονέων η οποία θα ξεκινήσει τις συναντήσεις της σήμερα 16 Ιανουαρίου 2019 και θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη 17:30-19:30 για 12 συνεχόμενες συναντήσεις. Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν γονείς που έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια γονέων του Κέντρου Πρόληψης που έχουν υλοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια.
Η ομάδα θα διαπραγματευτεί θέματα που αφορούν την σχέση γονέων παιδιών, με στόχο την ενδυνάμωση των γονέων, την βελτίωση της επικοινωνίας στην οικογένεια και την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων. Ο τρόπος υλοποίησης της ομάδας βασίζεται στην βιωματική προσέγγιση η οποία αξιοποιεί τις εμπειρίες των μελών και την αλληλεπίδραση στην ομάδα.
Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνες: Σταύρου Θωμαΐς – Κοινωνική Λειτουργός & Αλεξίου Χαρά – Ψυχολόγος) ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.kpachaia.gr και το https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/