Ο Μπίλι Ζέιν θα υποδυθεί τον Μάρλο Μπράντο στη δραματική ταινία «Waltzing With Brando»

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Μάρλο Μπράντο στη δραματική ταινία «Waltzing With Brando».

Ο ηθοποιός θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπιλ Φίσμαν, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter».

Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του 2011 του αρχιτέκτονα με έδρα το Λος Άντζελες, Μπέρναρντ Τζατζ με τίτλο «Waltzing With Brando: Planning a Paradise in Tahiti» (Βαλς με τον Μπράντο: Σχεδιάζοντας έναν παράδεισο στην Ταϊτή).

Στις αρχές του 1970, ο Τζατζ βρέθηκε σε μία ακατοίκητη ατόλη στον Νότιο Ειρηνικό με τον πελάτη του, τον Μάρλο Μπράντο την εποχή της ταινίας «Ο Νονός» να δημιουργούν έναν περιβαλλοντικά βιώσιμο ιδιωτικό καταφύγιο.

Ο Μπέρναρντ Τζατζ έγραψε για την εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή, την ανακάλυψη της κουλτούρας της Πολυνησίας και της Ταϊτής στις αρχές της δεκαετίας του 1970, προτού ο μαζικός τουρισμός, ο ηλεκτρισμός και τα αυτοκίνητα αλλάξουν τα πάντα. Στο βιβλίο παρουσιάζεται ο άνθρωπος Μάρλον Μπράντο, όχι ο ηθοποιός, με τα ελαττώματα και τις εκκεντρικότητές του
.
Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα υποδυθεί τον Τζατζ.