(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Η πίτα του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας

Σε μία όμορφη βραδιά, που συνοδεύθηκε από πολλές ευχές για το 2019 αλλά και συζητήσεις για το εμπόριο και τα τοπικά καταστήματα, ο , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το βράδυ της Κυριακής, στο κατάστημα «Βεγγέρα», στην παραλία Ακράτας. Ο χώρος ήταν κατάμεστος και η ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ευχάριστη, ενώ η βραδιά κύλησε με μουσική, χορό και πλούσια δώρα περίπου ως τις 2.00π.μ.!

Περιελάμβανε ακόμη ποιοτικό φαγητό και ποτό καθώς και εξαιρετική μουσική από DJ που πολύ γρήγορα ξεσήκωσε τους παριστάμενους στην πίστα! Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σακελλαρόπουλος έκοψε την πίτα ευχόμενος τα καλύτερα γι’ αυτή τη νέα χρονιά. Μίλησε ταυτόχρονα για τα προβλήματα των εμπόρων λόγω οικονομικής κρίσης που σε συνάρτηση – όπως είπε – με την υποβάθμιση της Ανατολικής Αιγιάλειας από τον δήμο και την βαρύτητα μόνο στην έδρα του δήμου, δημιουργούν μία αρνητική κατάσταση για τον τόπο. Τόνισε ακόμη, πως η νέα χρονιά πρέπει να αποτελέσει μία αφορμή για να ενσκύψουν όλοι πάνω στα προβλήματα του εμπορικού – επαγγελματικού κόσμου, επισημαίνοντας πως η Ανατολική Αιγιάλεια, που είναι ένα στολίδι για τον τόπο, θα έπρεπε να λειτουργεί αναπτυξιακά και να μην υποβαθμίζεται.Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας, ο αντιδήμαρχος Ακράτας – Αιγείρας Γιώργος Γιοβάς, ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης και ο δημοτικός και επιμελητηριακός σύμβουλος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε, μεταξύ άλλων και η πολιτικός μηχανικός, στέλεχος της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου. Ο τυχερός του φλουριού κέρδισε ένα αναμνηστικό δώρο που διέθεσε κατάστημα της περιοχής, ενώ ακολούθησε η λαχειοφόρος αγορά όπου κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα επίσης από καταστήματα της Ανατολικής Αιγιάλειας.

΄΄Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία! Σας ευχαριστούμε για την συνεχή και έμπρακτη στήριξη του Συλλόγου μας!΄΄, αναφέρθηκε εκ μέρους του Συλλόγου.