Χρυσοβελώνη υπέρ κωλοτούμπας στο Σκοπιανό: Και το 2015 ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν μνημόνιο

Την άποψη πως οι ΑΝΕΛ όφειλαν να παραβιάσουν την κόκκινη γραμμή για το «Σκοπιανό» εξέφρασε  η κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη υπενθυμίζοντας ότι το 2015 είχαν παραβιάσει και τις αντιμνημονιακές κόκκινες γραμμές υπερψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο.

«Υπενθυμίζω ότι στην ψηφοφορία του 2015 οι  ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν ένα Μνημόνιο. Όταν μιλάμε με φανατισμό και κόκκινες γραμμές δεν διαμορφώνουμε ασφαλή τρόπο πολιτικής τοποθέτησης» είπε η υφυπουργός Εσωτερικών αναδεικνύοντας την «κωλοτούμπα» ως ορθή πολιτική επιλογή.

Η κυρία Χρυσοβελώνη υποστήριξε πως η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία ενώ απαλλαγμένη από κρίσιμες αποφάσεις μιας και δεν είναι βουλευτής είπε για την Συμφωνία των Πρεσπών πως όλοι θα πρέπει να λάβουν την απόφασή τους με ψυχραιμία και μόνο όταν διαβάσουν τα τελικά κείμενα. Στο σημείο εκείνο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη άφησε ξανά υπαινιγμούς σε βάρος του Πάνου Καμμένου λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν είναι εταιρεία για να αποχωρεί κανείς όποτε θέλει: «Επαναλαμβάνω ότι οι υπουργοί δεν είναι αντικείμενα. Δεν είναι βαλίτσες. Η κυβέρνηση δεν είναι ποδοσφαιρική ομάδα για να αποχωρείς ως οπαδός αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα. Δεν είναι εταιρεία για να αποχωρείς όταν η εταιρεία δεν πάει καλά. Είναι θεσμική υπόθεση που πρέπει κανείς να τη διεκπεραιώσεις ως το τέλος και στα δύσκολα και στα εύκολα».