Αραβανή – Σπυροπούλου: Πρώην & νυν βρέθηκαν έξω και δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Ξεκίνησαν την καριέρα τους στον χώρο της τηλεόρασης περίπου την ίδια εποχή και από το ίδιο κανάλι και εκπομπή… Ωστόσο, ποτέ δεν έγιναν φίλες. Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίες βρίσκονταν το 2012 μαζί στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», μέχρι τη στιγμή που το πρώην μοντέλο… απολύθηκε.

Μέχρι σήμερα πολλά έχουν ακουστεί για εκείνη την εποχή αλλά και τις σχέσεις των δύο γυναικών, ωστόσο καμία μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί στο τι έγινε τελικά πριν επτά χρόνια στον Alpha.

Οι δύο γυναίκες ήταν να βρεθούν μαζί στο Dancing with the Stars – η Κωνσταντίνα ως διαγωνιζόμενη – ωστόσο προτίμησε τελικά να πάει στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor. Μερικούς μήνες μετά το reality επιβίωσης, η παρουσιάστρια ανέλαβε το My Style Rocks, το οποίο παρουσίαζε ένα χρόνο πριν η Ευαγγελία Αραβανή.

Δύο γυναίκες με τόσα κοινά, αλλά και αρκετά να τους χωρίζουν… έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Βερβερίτσα” και δεν αντάλλαξαν κουβέντα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Οι δύο παρουσιάστριες κάθησαν σε απόσταση αναπνοής, ωστόσο ήταν σαν δύο ξένες μέσα στο θέατρο. Η κάθε μία με την παρέα της απόλαυσε το θεατρικό έργο με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού και έκαναν σχεδόν πως δεν γνωρίζονται.