Βίκυ Κουλιανού: Ο Yves Saint Laurent με είχε ρημάξει με τις καρφίτσες

Η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα από τα μοντέλα που μεσουράνησαν τη δεκαετία του ’90. Η Ελληνίδα καλλονή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τη χρυσή εποχή όπου εκείνη ήταν μοντέλο, για τη Ναόμι Κάμπελ, την Λίντα Εβαντζελίστα, την Βίκυ Καγιά, την Τζένη Μπαλατσινού, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και ποιους θεωρεί ωραίους άνδρες στο χώρο του μόντελινγκ.

«Ξέρω την Λίντα Εβαντζελίστα, όλες αυτές τις έχω γνωρίσει. Τις έχω δει όλες γυμνές, δίπλα μου αλλάζανε. Η Ναόμι Κάμπελ δεν ήταν πάρα πολύ συμπαθητικός άνθρωπος. Στα παρασκήνια μίλαγε άσχημα στις κοπέλες που τη ντύνανε, είχε πολλά νεύρα».

Όταν της ζητήθηκε να αποκαλύψει τα καλύτερα μοντέλα – έναν άντρα και μια γυναίκα – που έχουν περάσει από την Ελλάδα, τόνισε πως δεν γνωρίζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσωπικά: «Ο Νίκος Παπαδάκης και ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν πολύ ωραία μοντέλα και από γυναίκες η Βίκυ Καγιά και η Τζένη Μπαλατσινού. Αγαπώ τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν τη γνωρίζω».

Τέλος, αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό που της έτυχε σε πρόβες με πολύ γνωστό σχεδιαστή: «Ο Yves Saint Laurent με είχε ρημάξει με τις καρφίτσες. Και ο Ουγκαρό με είχε τρυπήσει με καρφίτσα».