ΠΑΤΡΑ: Ο Π.Σκουρλέτης σε εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ – “Θα βρεθούν…τουλάχιστον 151 βουλευτές» προέβλεψε για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση

Αισιόδοξος ότι η Κυβέρνηση θα ξεπεράσει τον διπλό σκόπελο, παροχή Ψήφου Εμπιστοσύνης και κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εμφανίστηκε χθες στην Πάτρα, ενώπιον μεγάλου κομματικού ακροατηρίου, ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
Είχε προηγηθεί συνάντηση με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας στη διάρκεια της οποίας, κατά πληροφορίες, πολλά στελέχη εξέφρασαν προβληματισμό σε σχέση με την ψήφιση από αυτή την κυβέρνηση μέτρων κοινωνικής πολιτικής, παροχών στα μεσαία στρώματα, εργαζομένους, συνταξιούχους, ανέργους και φορολογικές ανάσες στους μικρομεσαίους.
«Στις δύο μεγάλες αλλά και σημαντικές ψηφοφορίες που είναι κοντά μας, θα βρεθούν πάνω από 151 ή τουλάχιστον 151 βουλευτές» προέβλεψε στις δηλώσεις του από στην Αγορά Αργύρη για να εξηγήσει ειδικότερα για την κρίσιμη διαδικασία που εκκινεί σήμερα το πρωί στη Βουλή: «Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (σ.σ. αύριο Τετάρτη) θα είναι τέτοιο που θα μας δώσει δυνατότητα να ολοκληρώσουμε αυτά που πρέπει να γίνουν μέσα στους επόμενους μήνες».
«Ηδη η Κυβέρνηση προχωρά στην ψήφιση συγκεκριμένων μέτρων ανακούφισης της ελληνικής κοινωνίας που δίνουν πραγματικά νέα προοπτική στους πολίτες και την οικονομία, αυτό που έχασαν θα πρέπει να αναπληρωθεί και νομίζω πως θα γίνει» επεσήμανε για τις κυβερνητικές προτεραιότητες που προωθούνται στη Βουλή άμεσα.